View Sidebar
Klassiker att spela på studenten

Klassiker att spela på studenten

Våren och försommaren är här. Den här årstiden innebär mycket sol, värme och inte minst är det då många tar studenten eller examen från olika utbildningar och skolor. Det är utspring, studentskivor och flakfärder för hela slanten.

Detta är stora och viktiga milstolpar i livet och studenten är något som verkligen bör firas med pompa och ståt. En stor del av varje firande är naturligtvis musik. Musiken är ett viktigt verktyg som hjälper dig att sätta stämningen för högtider och det firande som förknippas med dem.

Studenten är naturligtvis inget undantag. Här gäller det att ha bra musik som speglar den uppsluppna och euforiska stämning som ofta infinner sig vid dessa tillfällen. Dessutom bör man investera i bra dekorationer. Det skall inte finnas några tvivel gällande vilket typ av firande man kommit till när man anländer till en studentskiva. Blå och gula ballonger, vimplar och studentplakat är ett måste. Och varför inte skaffa konfetti i form av studentmössor för att verkligen poängtera firandet av den som tagit sin examen.

Bra musik sätter stämningen

Se till att ladda upp med bra låtar, igenkänningsbar och trallvänlig musik från stjärnor som Veronica Maggio, Miss Li, Thomas Ledin, Roxette, Freestyle, Cornelia Jacobs, Swedish House Mafia och Anders Bagge. En bra kombination av gammalt och nytt gör att alla kan njuta av studentfestligheterna. Det spelar ingen roll vilken ålder man har, med en bra musikmix kommer alla att ha roligt!

Det svenska musikundret är ett begrepp som myntades under det tidiga 90-talet efter att flera svenska band haft stora internationella framgångar. Det som påbörjades med ABBA långt tidigare följdes sedan av band som Roxette, The Cardigans, Robyn och Ace of Base. Detta kombinerat med framgångsrika låtskrivare och producenter har etablerat Sverige på världskartan när det gäller musik. Det finns en gedigen låtskatt bestående av riktiga klassiker som ni kan spela på studentflak och skivor.

Kommentarer är stängda