View Sidebar
Bästa kontorslösningen för musik- och eventföretag

Bästa kontorslösningen för musik- och eventföretag

Arbetar du med att skapa musikfestivaler och event? Eller skriver du mycket om musik eller har eget band? När du håller på med musik måste du nå ut för att lyckas. Vilken kontorslösning är då bäst för dig?

Kontorshotell

Idag är det många som väljer kontorshotell. Då får du eget kontor eller stol, utan att du behöver bry sig om själva byggnaden. Det är mycket billigare att driva ett företag från ett kontorshotell, än att hyra ett vanligt kontor. Särskilt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Du arbetar centralt, kommer i kontakt med många människor och kan enkelt nätverka. Workaround har kontor över hela Stockholm. Du väljer om du vill arbeta på Söder, Kungsholmen eller utanför tullarna. En annan fördel med kontorshotell är att du alltid kan hyra extra mötesrum och konferensrum av dem. Du ska hålla i ett större seminarium eller sätta igång förberedelserna inför en festival. Då hyr du bara ett större rum med all den tekniska utrustning som du behöver, i samma byggnad som du vanligtvis jobbar i. Smart och smidigt. Gå in på Workaround och hitta kontoret som passar dina behov och din budget.

Musikstudio

Det är många musiker som drömmer om egen musikstudio. Men det är inte billigt och du bör vara skicklig och gärna etablerad inom musikbranschen innan du sätter igång. Du måste äga lokalen och bygga om den så att den verkligen passar som musikstudio. Som musiker är det naturligtvis inspirerande att kunna jobba i en riktig musikstudio och även driva kontoret därifrån. Om du inte har möjlighet att ha egen studio är det smart att hyra in dig på en professionell studio när du behöver det. Sedan hyr du en stol på ett kontorshotell när du behöver arbeta framför datorn.

Jobba hemifrån

Det är många som driver musikföretag hemifrån. Det är en smart lösning om du bor på landet eller långt ifrån en större stad. Då har du ofta mycket plats. Om du däremot bor i en lägenhet i Stockholm, Göteborg eller Uppsala kan det var smartare att försöka jobba utanför hemmet för att få större kontaktnät och mer inspiration.

Kommentarer är stängda